top of page
AdobeStock_218885684.jpeg

Fort de la seva imatge i del seu producte artesà i exclusiu per a la Costa Brava, gofresquina® desitja avui créixer i donar a conèixer el autentic gofre de Lieja a tota Catalunya treballant amb professionals apassionats per la cuina simple i autèntica.

En els últims dos anys hem tingut algunes petites associacions i, en vista de la creixent demanda, proposem una cooperació sota forma de "franquicia corner".

 

Les modalitats de "franquícia corner" són formats de franquícia que s'usen des de fa molts anys a Espanya i que, de fet, és l'essència del funcionament actual de cadenes de grans magatzems com El Corte Inglés a Espanya o Galeries Lafayette o Printemps a França.

Concretament, en el cas de la franquícia córner, suposa “una botiga dins d'una altra botiga”. El franquiciat ja disposa d'un establiment obert al públic, dins del qual reserva un espai o córner per a la implantació d'un altre negoci complementari amb el seu en forma de franquícia. Aquest córner per regla general es concreta en un espai individualitzat, amb la imatge corporativa de la franquícia i la seva oferta de productes.

Per part seva, en el cas del quiosc parlem d'unitats de negoci especialment dissenyades per a la seva implantació en les galeries dels centres comercials.

IMG_2622.jpg

Preferim parlar d'associació en lloc de franquicia per diverses raons:

  • Cooperació estacional amb opció de renovació

  • Sense entrades

gofres
historia
BG_HIST.png

Una mica d'història

Associem incoscientment, la gofra amb Bèlgica. Quin viatger no ha visitat el país degustant un deliciós gofra de Lieja o de Brussel·les com a snack?

Segons la llegenda, l'origen del gofra de Lieja es remunta al segle XVIII.
El príncep i bisbe de la ciutat  de Lieja va demanar al seu cuiner que li preparés alguna cosa dolça i saborosa. Insistí tant que, finalmente va  realitzar un delició brioix amb peces de sucre a l'interior! Un veritable èxit! Acabava de néixer la Gofra de Lieja, conegut localment com ‘Gofra de Sucre’

La seva pasta està feta de farina de blat, llet, ous, llevat i sucre perlat procedent de la remolatxa blanca de Hesbaye, regió agrícola de la província de Lieja.

Les boles de pasta, anomenades «pâtons», es coloquen en un  gamber en fosa durant alguns minuts. El sucre perlat es fon lentament, mentre  la pasta es cuita sobre ambdues cares, el que els fa cruixents per l'exterior i desfets a l'interior. No te racons i és feta amb un motlle de 6 x 4.


El gofra de Lieja es menja millor calent. La combinació del seu sabor dolç i  la seva olor única, ens submergeix i ens transporta en el record de la dolçor de la nostra infantesa.

adoren
theythink.jpg
google_biz.png

"Simply amazing! One of the best Belgian waffles I had in my life. Authentic and incredibly tasty. I recommend the waffle with Belgian chocolate."

Mithath  / USA

google_biz.png

Bardzo dobre gofry, pyszna kawa, bardzo dobre ceny oraz przecudowna obsługa, polecamy każdemu <3

Julia / Poland

tripadv.png

Masa casera y siempre te los sirven calientes.
No os podeis ir de la Costa Brava sin haber probado un suculento y sabroso GOFRE de gofresquina.

Marc / Spain

tripadv.png
bubble-rating.png
guru_22.png
google_biz_col.png
liege.jpg

Carrer Portal 19
17320 Tossa de Mar - Girona
Espanya

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • TikTok
CONTACT
bottom of page