top of page
Extras_11.jpg

Una mica d'història

Associem incoscientment, la gofra amb Bèlgica. Quin viatger no ha visitat el país degustant un deliciós gofra de Lieja o de Brussel·les com a snack?

Segons la llegenda, l'origen del gofra de Lieja es remunta al segle XVIII.
El príncep i bisbe de la ciutat  de Lieja va demanar al seu cuiner que li preparés alguna cosa dolça i saborosa. Insistí tant que, finalmente va  realitzar un delició brioix amb peces de sucre a l'interior! Un veritable èxit! Acabava de néixer la Gofra de Lieja, conegut localment com ‘Gofra de Sucre’

La seva pasta està feta de farina de blat, llet, ous, llevat i sucre perlat procedent de la remolatxa blanca de Hesbaye, regió agrícola de la província de Lieja.

Les boles de pasta, anomenades «pâtons», es coloquen en un  gamber en fosa durant alguns minuts. El sucre perlat es fon lentament, mentre  la pasta es cuita sobre ambdues cares, el que els fa cruixents per l'exterior i desfets a l'interior. No te racons i és feta amb un motlle de 5 x 4.


El gofra de Lieja es menja millor calent. La combinació del seu sabor dolç i  la seva olor única, ens submergeix i ens transporta en el record de la dolçor de la nostra infantesa.

theythink.jpg
google_biz.png

"Simply amazing! One of the best Belgian waffles I had in my life. Authentic and incredibly tasty. I recommend the waffle with Belgian chocolate."

Mithath / USA

google_biz.png

"Bardzo dobre gofry, pyszna kawa, bardzo dobre ceny oraz przecudowna obsługa, polecamy każdemu <3"

Julia / Poland

tripadv.png

"Masa casera y siempre te los sirven calientes.
No os podeis ir de la Costa Brava sin haber probado un suculento y sabroso GOFRE de gofresquina."

Marc / Spain

“Buenísimo, tenéis que probarlo”

more reviews

TEMPORADA ALTA
De l'1 d'abril al 30 d'octubre

De dilluns a diumenge de 14 h a 24 h

TEMPORADA BAIXA

Consulteu els horaris aquí

Trobeu el nostre 

truck_ico.png
bottom of page